כאבים ביד

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

18/06/2005 | 01:41 | מאת: רונן

שלום שמי רונן ואני מברר בקשר לאימי שסובלת..היום זה היום השני שאימי סובלת מכאבי תופת באיזור היד (לכל אורך הזרוע..רק בצד 1..היא סובלת מכאבים נוראים..העניין הוא שפוזיציה 1..אין לה כאבים משמעותיים...לעומת אם היא זזה מהפוזיציה..והולכת.."בהליכה" יש לה כאבי תופת..עליי להזכיר שאימי עברה 2ניתוחים קשים בעבר..כריתת שד+כריתת רכם..ועכשיו בשנים האחרונות..היא סובלת מסרטן העצמות..מה שאני שואל זה לגבי הכאבים הנוראיים שהיא עוברת..מה הטיפול המונע...וממה זה נובע..???אני ממש אודה למי שיעזור..רונן.

21/06/2005 | 00:31 | מאת:

שלום רב, צר לי לשמוע על סבלה של אימך, כמובן שאני מנחש אך נשמע כמו לחץ על עצב, לדוגמא ממקור דיסקוגני. מומלץ שתיגש לבדיקה אצל אורטופד וניורולוג. מארק רובין BPT

12/03/2006 | 12:20 | מאת: מוזס

מה ההבדל בין ניכה לשבר ביד מה הטיפול בניכה ביד