שרירים תפוסים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

01/06/2005 | 07:53 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בהריון בשבוע 28, בשבוע האחרון נתפס לי שריר בישבן בצד אחד בלבד המקשה על כל פעילות מצידי. אני בקושי יכולה ללכת וכל שינוי תנוחה הוא בגדר כאבי תופת. בביקור אצל רופא המשפחה טען הרופא כי בעקבות ההריון נוצר כנראה לחץ על חולייה או סחוס בעמוד השדרה המקרינים על שריר זה. עוד הוא טען כי עד סוף ההריון השריר יכול להיות תפוס. האם ישנם תרגילים שאני יכולה לעשות על מנת לשחרר את השריר ולחזור לפעילות? תודה

21/06/2005 | 00:16 | מאת:

יתכן כמה שרירים בישבן, יש לבדוק איזה תפוס, להעריך את מצב הגב ולנסות לשחרר. מארק