סובל מכתף תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

24/05/2005 | 18:19 | מאת: כפיר מ

שלום רב, אני סובל מכאבים חזקים באזור כתף ימין העליונה (כולל גם אזור הייד העליון) לאחר בדיקת אולטרהסאונד גילו דלקת קלה מאד במפרק הכתף, ולא כלום באזור הייד. לאחר כמה ביקורים אצל אורטופד שלא מצא כלום,ונתן כדורים שלא עזרו (איבופן ועוד) וטיפולים ברפואה משלימה (משחות וכדורים), עדיין אין שיפור (4 חודשים), ולא מסוגל להתאמן, (הבעיה החלה כנראה מאימון לא נכון בחדר כושר) לאחרונה חזרתי להתאמן במשקלים מאד מאד נמוכים, וזה עוזר טיפה, אך מפחד לעלות במשקלים על מנת לא לפגוע יותר. אשמח לכל טיפ או עצה בנושא תודה רבה! [email protected]

14/06/2005 | 22:24 | מאת:

כפיר, ללא אבחנה או בדיקה על ידי לא אחראי מצידי להמליץ לך על כלום, תרגיש טוב, מארק