תינוק לא זוחל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/10/2004 | 14:05 | מאת: יעל

יש לי תינוק בן 8.5 חודשים שעדיין לא זוחל , (עשיתי טעות ונתתי לו לשבת) . היום לקחתי אותו לפיזיותרפיסטית שאמרה שבגלל שהושבנו אותו הוא לא זוחל. רציתי לדעת כמה נורא העובדה שהוא יושב, ואם אני אתחיל את התרגילים שקיבלתי לעשות תוך כמה זמן הוא אמור להשתפר? האם יש תרגילים מומלצים?

15/10/2004 | 11:45 | מאת:

שלום יעל, לא מומלץ להושיב ילד שאינו מתיישב לבד, אך לא ביצעת נזק בלתי הפיך, פשוט יקח טיפה יותר זמן עד שיזחל, תבצעי את התרגילים שקיבלת בקפידה, ואני מאמין שיהיה בסדר גמור. אגב רק בשביל להרגיע אותך, יש ילדים אשר אינם זוחלים כלל, ישר עוברים להליכה, לא שזה בהחלט מומלץ אבל אין שום השפעה לטוח רחוק. מארק רובין Bpt