אחרי ניתוח אורטוסקופיה......ומכשירי פולסים חשמליים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

11/05/2005 | 10:00 | מאת: יניב

שלום לפני שבוע עברתי ניתוח אורטוסקופיה , היתה לי בעיה עם המינסקוס ועדיין קיימת בעיה עם הרצועות. במשך כחודש לפני כן צעדתי "צולע" והרגל שלי (ימין) די התנבנה. התחלתי לפני יומיים פיזיוטרפיה ויש לי תרגילים בבית שאני עובד עליהם כמו : הפעלת ה 4 ראשי שדי התנבן אימון תנועת הברך ליישור או לכיפוף. שאלתי : האם שימוש במכשירים אלקטרונים שנותנים פולסים לשרירים יכול לעזור במקרים כאלה כתוספת לא כתחליף לאימון שקיבלתי ? אני מתכוון לאימון בעיקר של ה 4 ראשי שהפעלתו מאוד קשה לי . תודה לך

20/05/2005 | 16:29 | מאת:

יניב, ניתן לחזק שרירים באמצעים חשמליים, אך חשוב להבין שקיימות תופעות לוואי רציניות אשר בברך עלולות להביא לשחיקת הסחוס הפיקה. בקיצור אין דרכי קיצור. תעבוד קשה ותוך מספר חודשים תחזור לכח תקין. מארק רובין BPT