בלט דיסק בגב תחתון

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

28/04/2005 | 22:09 | מאת: mi

שלום אני בת 54 מזה כשנה סובלת מכאב בחלק האחורי של רגל ימין. עקב כך ביצעתי לאחרונה בדיקת mri אבקש לקבל הסבר לממצאי הבדיקה שלהלן: מודגמת מנגיומה קטנה בגוף חוליה L2 וכן שינויים ניוונים בחוליות המותניות. התעלה הספינלית ברוחב תקין. מודגמים בלטי דיסק דיפוזיים קלים בגובה L3-4 L4-5 עם לחץ קל על השק ולא על השורשים.קונוס תקין מודגם בגובה D12 . מה הטיפול המומלץ והאם קיים מצב שהכאב יחלוף בעקבות טיפול מתאים אני משתדלת ללכת למרות הכאב אולם נמנעת מלבצע פעילות ספורט . בתודה מראש mi

09/05/2005 | 07:32 | מאת:

שלום רב, אף על פי שפיזיותרפיסטים מתמצאים בהבנת תוצאות MRI ומטפלים בין השאר בהתאם לממצאים, מן הראוי שרופא יסביר לך את הממצאים, לכן המלצתי היא לפנות פה ב"פורום בעיות גב ועמוד השדרה". תרגישי טוב, מארק