carpal tunel syndrom

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/10/2004 | 12:15 | מאת: איוה

שלום אמא שלי (בת 79) עברה ניתוח כזה ביד. האם נדרשת פיזייוטרפיה לאחר הניתוח ? הרופא אומר שלא. ממקורות אחרים ידוע לנו שאנשים שעברו את הניתוח מופנים לביצוע פיזיוטרפיה. תודה על תשובתכם

15/10/2004 | 11:51 | מאת:

שלום איוה, לאחר ניתוח לשחרור לחץ על עצב המדיאני אשר עובר בתעלה הקרפלית בשורש כף יד, מניסיוני בקופ"ח לא מפנים אוטומטית לפיזיו', בעיקר מופנים האנשים עם הסיבוכים או תוצאות פחות משביעות רצון, יחד עם זאת פיזיו' תמיד מומלצת ויכולה לעזור ולהקל. במידה ולא מפנים אותכם לקופ"ח לפיזיו' תוכלו תמיד להתיעץ עם פיזיותרפיסט פרטי. מארק רובין Bpt