כאבי צוואר .

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

05/04/2005 | 19:35 | מאת: יפה

שלום, הנני מטופלת בפזיותרפיה עקב כאבי צוואר,הטיפול מתבצע ע"י לחיצות חזקות מאוד על עמוד השידרה והגב כולו. לאחר כל טיפול אני סובלת מכאבים עזים מאוד במקומות הלחיצה. האם הדבר מקובל? לסבול כאבים עקב טיפול- אציין כי הכאבים הם למשך יומיים/שלושה.

08/04/2005 | 11:36 | מאת:

יפה, את מקבלת טיפול מנואלי, כלומר ידני, שמטרתו לשחרר נוקשות בין החוליות. במידה וכואב לך כל כך הרבה זמן תבקשי מהפיזיותרפיסט שלך שילחץ פחות חזק, יתכן ששיקולו הוא שעדיף שתסבלי לכמה ימים והנוקשות יעלם כך שתסבלי לטווח רחוק הרבה פחות, אך טיפול צריך סה"כ להקנות לך תחושה של הטבה לא הרעה. מארק רובין BPT