היכן מתמחים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

05/04/2005 | 16:08 | מאת: משה

היכן ניתן להתמחות בנושא פיזיו' לרצפת האגן. היכן ניתן להתמלות בנושא פיזיו' ללסתות ופנים? תודה

08/04/2005 | 11:33 | מאת:

משה, למידע על קורסים פוסט גרדואייט עלייך לפנות לאגודה לקידום הפיזיו' בישראל, שם מיעים קורסים לנושאים אלו ממש במאי ויוני. טלפון שלהם הוא 09-7424302 בהצלחה מארק BPT

16/04/2007 | 00:41 | מאת: ד"ר אהרון חלבה

מתפנים שני תקנים להתמחות ברפואה פנימית בב"ח וולפסון מחלקה פנימית ה. במחלקה רופאים בכירים בוגרי הדסה ובילינסון אשר משתתפים כל יום הן בביקורי ובשחרורי החולים. תובנית למודית ענפה מנהל מחלקה אשר דועג ללמודים ולפרסונל במו אבא ומדבר למתמחים בגובה עיניים. אני מציע לך להיפגש עימנו ולהתרשם.