שלום פורום

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

04/04/2005 | 05:42 | מאת: סוסנלינה

אני מחפשת תמונה שמדגימה בצורה באוד בסיסית טכניקה של פיזו' הקשורה בכף הרגל, בעיקר נקודות או איזורים על פני כף הרגל עליהם יש התמקדות וכד' (אני מתנצלת על השפה הפשטנית, ידיעתי בתחום שואפת לאפס) אני מניחה שזה יהיה שייך לז'אנר התרשימים בשחור לבן, כל תמונה תעזור מאוד, אשמח גם להפניה לאתר או ספרות מיקצועית, ואל דאגה זה לא למטרת לימוד עצמי אלא במסגרת עבודה ללימודים. תודה אה ועוד שאלה, האם מוכרת נעל, או התקן לנעל,למשל סוליה, המשתמשת בעקרונות מעולם הפיזותרפיה?

04/04/2005 | 23:25 | מאת:

לא הבנתי כל כך מה את צריכה? קיימים מדרסים על שונים אך אוטופדיים לא פיזיותרפיים. בהצלחה בחיפוש, מארק