צליעה ואי שיווי משקל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

04/04/2005 | 01:23 | מאת: שי

שלום אני בחור בן 25.5 עברתי תאונת דרכים בגיל 17עם חבלת ראש ומאז אני מרגיש הידרדרות מערכתית בכל גופי, כאילו שגופי בוגד בי, אני צולע מלפני 3-4 שנים ויכולת השיווי משקל שלי ירודה למדי מלפני שנתיים ,אני רואה בכפילות ראייה כשנתיים לאחר התאונה {יש לי פריזמות} רציתי לדעת אם זה בכלל אפשרי להחזיר את מצב השיווי משקל שלי למצב שהיה, תקין לגמרי,לפני התאונה והאם כדי לתקן את שיווי המשקל אני צריך ללכת ולקנות נעליים שיפלסו לי את הרגליים... בתודה מראש שי....

04/04/2005 | 23:23 | מאת:

שי שלום, על מנת לענות לך, אני צריך לדעת מה הסיבה להידרדרות, זה מצב מאוד מוזר אשר מריח מבעיה ניורולוגית, עלייך להתיעץ עם ניורולוג ולהיבדק מ-א עד ת'. מארק