גב כפוף

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

02/04/2005 | 22:11 | מאת: אלי

שלום רב. אני אלי בן 19 והבעיה שלי היא שגב שלי קצת כפוף, הכתפיים משוכות קצת קדימה, ובפרופיל נראה כאליו יש לי גיבנת קטנה. הייתי כבר אצל רופא, והוא הפנה אותו לפזיוטרפיסט, שנתן לי תרגילים מסויימים. בזמנו לא הקפדתי על הנושא ולא עשיתי את התרגילים. השאלה שלי היא האם תרגילים עוזרים ליישור הגב? ואם אני יתמיד איתם זה יעזור לי ליציבה? האם יש למישהו פתרון לבעיתי?

04/04/2005 | 23:11 | מאת:

אלי שלום, יש פיזיותרפיסטים אשר התמחו בשיטה גרמנית בשם שרוט, זה שיטה לשיפור היציבה, והוכח כיעיל למי שמתמיד יומיום עם התרגילים, אם אינך רציני ומוכן להשקיע יומיום במשך חודשים או שנים אין טעם לפנות לפיזיו', במידה וכן מומלץ בחום. תעזר בסבלנות, מארק רובין BPT