פיברומאלגיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

15/03/2005 | 15:22 | מאת: אני

שלום אני בת 31 שלחו אותי לעשות פיזיוטרפיה עקב הפיברומיאלגיה שיש לי סובלת מכאבים בכל הגוף כולל פנים ולסת אשמח לדעת אם יש לכם המלצות מיוחדות אני ממש לא מרוצה מהפיזיוטרפיסטית שלי ולדעתי היא חסרת ידע בתחום וזה מובן לי אשמח לטיפים אני

21/03/2005 | 01:09 | מאת:

אני שלום, אין תרופפה לפיברומיאלגיה בפיזיותרפיה, בגדול המטרה היא לשמור על טווחי תנועה ,כח שרירים וסיבולת לב ריאה סבירה ובמקרים מסויימים לעזור בכאבים באמצעים חשמליים למיניהם. תרגישי טוב, מארק

26/03/2005 | 00:43 | מאת: יעל

להוסיף ששחיה מאד עוזרת ושומרת שהמצב לא יחמיר

05/03/2007 | 19:11 | מאת: נטלי

שלום אמא שלי סובלת מפיברומאלגיה מה אפשר לעשות כדי להקל עליה חוץ מטווינא שזה עוזר אבל לא מספיק.