שאלה בענין התנהגות עקב תרופות

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

13/03/2005 | 00:24 | מאת: mayo

אימי בת 79 עברה ניתוח גב סובלת מכאבים חזקים ומקבלת תרופות כדוגמת אוקסוקונטין 20 מיל פעמים ביום בתוספת תרופות נוספות לכאבים. אינה ניידת ולא פעילה רוב היום מבלה בשכיבה ( ויש שינוי במצבי הרוח ןההיתנהגות שלה) הייתי מבקשת המלצה או עצה איך להתנהג עימה הרופא המשפחה אינו מודה לכמות הכדורים שצורכת תודה

21/03/2005 | 01:11 | מאת:

בכל הנוגע לתרופות יש לפנות לרופא בלבד, אודות התנהגותה יש להתייעץ עם הרופא המנתח ולברר מתי וכמה יש להקימה ואיזה התעמלות מותר לה לבצע, תנסי להשיג בשלב ראשוני פיזיו' בבית במידה ואינה יכולה לצאת מהבית ובהמשך להתחיל התעמלות רגועה. מארק.