שבר בכתף

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

12/03/2005 | 18:15 | מאת: דני

לפני חודשיים וחצי שברתי את הכתף והייתי צמוד לסד. לאחר שהורדתי את הסד הכאבים עדיין נמשכו ותנועת היד מוגבלת. חשוב לציין שהכאבים והתנועה הישתפרו עם הזמן אך עדיין מוגבלים. שאלתי היא האם זהו עניין של זמן עד שהכתף תחזור לתפקוד מלא ואם תקופת ההחלמה שציינתינורמלית לחלוטין או שישנה בעיה אחרת שדורשת טיפול מיוחד.

18/03/2005 | 12:22 | מאת:

דני שלום, חודשיים וחצי זה סביר מאוד, שיוקם כתף זה דבר שלוקח המון זמן ולצערנו כרוך בכאבים חזקים, חשוב להתמיד יוםיום בתרגילים, מתיחות ובין השאר לתת לזמן לעשות את שלו. חשוב להזכיר בשלב זה, שכמדובר בשבר לא רק העצם נפגע, אלא גם שרירים ועוד רכמות רכות באיזור, ולוקח זמן עד שהכל מחלים. מארק רובין BPT