שיפור זרימת דם

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

13/10/2004 | 10:38 | מאת: גורי קרגמן

האם ניתן ע"י פיסיותרפיה לשפר זרימת דם לקויה לרגליים? גורי קרגמן

13/10/2004 | 18:14 | מאת:

גורי שלום, בעקרון פיזיותרפיה לרב לא מטפלת בבעיות זרימת דם, ניתן להכניס את הרגליים למכשיר Whirlpool שדומה מאוד לגקוזי לרגליים עד גובה הברכיים, מעבר לכך טבילת הרגליים במי קרח ולאחר מכן במים חמים וחוזר חלילה לסירוגין גם מביא לזרימה מוגברת של הדם, כמובן שהליכה מומלצת תמיד לשיפור תפקוד הלב וזרימת דם. אני מציע להתייעץ עם רופא כלי דם לבניית תוכנית טיפולית. מארק רובין Bpt

08/07/2005 | 23:09 | מאת: לאה

האם תוכל להמליץ לי על מכשיר שמפעיל את הרגליים - הכוונה היא למכשיר שמכניסים לתוך הפדלים שלו את כפות הרגליים (כמו באופניים) , ובעזרת מנוע חשמלי הפדלים עובדים, וגורמים לתנועת הרגליים. מה שם המכשיר/הייצרן והיכן אפשר להשיג אותו?

01/09/2005 | 00:11 | מאת: מוסה וקס

יש לי נאבי רגלים מהברך עד קצה העצבעות עקב זרימת הדם עם אפשר להשתמש במכשיר טרהקוונט