מארק, עוד מספר שאלות בנושא כאבי גב תחתון!

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

24/02/2005 | 20:31 | מאת: apolo

מדוע הם באים כהתקפים לחודשיים עד חודשיים וחצי? מדוע הם חולפים- גם ללא טיפול? יש לי אותם פעם בשנה או בשנה וחצי? והאם ניתן למנוע מצב -על ידי תרגילים שונים -פיזיוטרפיים - שבלטי דיסק יפעילו לחצים על העצב או העצבים ? והאם אתה גם ממליץ על מכשיר מסויים היכול לסייע לחיזוק שרירי הגב או הבטן? מודה לך מראש ומאחל לך בריאות רבה וכל טוב.

25/02/2005 | 15:18 | מאת:

כל תקופה מסויימת אתה כנראה עושה תנועה או משהו לא בריא לגב ומעורר את הדיסק לחיים, חודשיים זה זמן סביר להרגעת הדלקת וספיגת הדיסק, באמצעות תרגול נכון ושימוש נכון בגב ניתן לצמצם את הנזק שאתה עושה לעצמך. מארק