ורטיגו-אוזן פנימית,ופיזיוטרפיה !

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

21/02/2005 | 19:39 | מאת: יקיר

א.נ. שלום-רב ! ותודה מראש על תגובתך ! בשנה האחרונה בכל חודש-וחצי עד חודשיים אני נתקף בוורטיגו,תוצאת הבירור היא פגיעה- באוזן פנימית ימינית ! סימתי זה עתה טיפול תרופתי מצבי הישתפר מאוד אך עדיין לא תקין-באופן מוחלט,האם קימת סוג של פיזיוטרפיה לבעיה זאת ? והאם פיזיוטרפיה ממגרת תופעה זאת באופן מוחלט ? בתודה ובברכה יקיר

22/02/2005 | 00:21 | מאת:

שלום רב, קיימת טיפול פיזיו' לסחרחורת מסוג BPPT, לכל סחרחורת אחרת אין מענה מעבר לתרגילים של שיווי משקל. מומלץ להתיעץ עם רופא אף אוזן גרון על מנת לבדוק אם לך יש סוג כזה של הפרעה באוזן, במידה וכן פיזיו' יכול לעזור מאוד עד החלמה מוחלטת אך כמו תמיד אין תעודות אחריות. בהצלחה, מארק רובין BPT

25/02/2005 | 06:02 | מאת: גלית

1. האם BPPV זו אותה בעיה. 2. האם אפשר להפנות דחוף ביותר לפזיוטרפיסט או רשימת פזיוטרפיסטים שמטפלים בבעיה זו. תודה רבה