גיד אחילס בקרסול רגל שמאל !

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

19/02/2005 | 04:29 | מאת: 62

א.נ. שלום אני סובל מכאבים ולעתים גם מנפיחות בקרסול רגל-שמאל כשנה אורטופד קבע כי מדובר בגיד-אחילס,קיבלתי במקום 3-זריקות דיפרוספן בהפרש של שבועיים בין זריקה לזריקה, וכן מריחת משחות שונות:וולטרן,אקסיפן,רדיאן-B,ובן-גיי ללא-הועיל !אני עדיין כואב דואב- וצוליע ! ידידים שכנים ואחרים מציעים לי לנסות פיזיוטפיה במקום-הפגוע,האם יש סיכוי לטיפול -זה ? אם כן מה עלי לעשות ומה לבקש כדי להגיע לפזיוטרפיה המתאימה ? תודה-רבה אני לא ילד,אני-62

22/02/2005 | 00:18 | מאת:

שלום 62, 62 זה לא ילד? אין לגופך שום בעיה לתקן את עצמו עם המתיחות והתנהות הנכונה, האמת היא שאני מתפלא שישר קיבלת זריקות לגיד לפני שניסית את המגוון הרחב של טיפולים שיש לפיזיו' להציע לך במקרה כזה!!! יש קרסולית מיוחד לדלקת בגיד האכילס, יש מתיחות, תרגילים, אמצעים חשמליים והדרכה בתור רשימה מקוצרת לאופציות טיפוליות מאוד יעילות. תידש לרופא משפחה ותבקש הפנייה. מארק רובין BPT

14/05/2005 | 19:12 | מאת: מיכאל

ליפני 3 שבעות היה לי ניתוח בעקבות קרע בגיד אחילס. לאחר שבועים הורידו גבס והיתחלתי להישתמש במגוף עם 4 הגבעות להליכה.גיליתי שרגל שמול מנופחת ו כול שעתיים אני משחרר רגל למנוחה. לפי תכנית כול שבוע חייב לפנות הגבעה אחד. אבקשך להסביר לי: כמה זמן נידרש לריפוי מלה? איך זה עובר . מה קורה עם גיד תוך זמן? העם תוכל להגיע לעסוק בספורט? אך שחיה משפיה על ריפוי ופיזיוטרפיה?כמה זמן אסור לעבוד? כול דבר חשוב. איזה סיבוחים יתחן בדרך? תודה.