כאבי צואר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

08/02/2005 | 13:05 | מאת: חני

מארק, שלום כבר כמה ימים אני סובלת מכאבי צואר תפוס בצד שמאל וגם קצת בכתף. מה אפשר לעשות? וולטרן עזר רק מעט. תודה מראש

08/02/2005 | 20:36 | מאת:

חני שלום, חוץ ממשחות למיניהם רצוי להיעזר בחימום המקום ומתיחות עדינות לשרירי הצוואר אשר אורכות לכל הפחות 20 שניות לכל כיוון. במידה והבעיה אינה נפתרת בימים הקרובים פני לרופא המשפחה ובקשי תור דחוף לפיזיו' (על מנת לא להתקבל עוד חודש) או שתלכי פרטי. אני מאמין שתוך מספר קטן של טיפולים כבר יסתדר העניין במידה ואין משהו חריג. תרגישי טוב, מארק רובין BPT