כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

23/01/2005 | 15:31 | מאת: ניר

קניתי בערוץ הקניות מכשיר כושר לשרירי הבטן AB swing. זהוא מעין כיסא מתנדנד אשר יושבים עליו ותוך כדי נידנוד מרימים את הרגליים להיות מקבילות לקרקע עד לגובה המושב. כ-60 סמ מהרצפה האם בהכרך התעמלות זו תיצור כאבי גב או שניתן לבצע אתה ללא שיגרמו כאבי גב

25/01/2005 | 23:17 | מאת:

ניר, אין לי מושג מה קנית, אני לא מרבה לצפות בערוץ הקניות, במידה ונוצרים לך כאבי גב מהמכשיר המלצתי היא להפסיק מיד את השימוש בו. מי בכלל אמר לך שיש לך שרירי בטן קדמיים חלשים? האם חיזקת את שרירי הגב מספיק על מנת להתמודד עם שרירי בטן חזקים, מומלץ להתיכץ עם איש מקצוע ולבנות תוכנית אימון אשר יכלול חיזוק שרירי בטן רוחביים, אלכסוניים, גב ומעט בטן קדמית. מארק רובין BPT