מכשיר BPAP לשימוש ביתי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

30/09/2014 | 13:25 | מאת: רחל בניסטי

שלום רב, בעלי סובל ממחלת COPD במצב קשה מקבל התקפים לעתים תכופות עד איבוד ההכרה, מחולל חמצן כבר לא משפיע עליו, לכן אני מבקשת לרכוש מכשיר קטן וחדיש לשימוש ביתי דבר שיחסוך מאיתנו להזעיק את נט"ן באישון לילה. אבקש מידע היכן נוכל לרכוש את המכשיר. בתודה.

יש כמה חברות שמספקות מכשירים כאלו לבית...בבקשה השאירי כאן מייל שלך וטלפון והם יפנו אליך... עדכני כאן אם ומתי הצלחת להשיג..:)

בקשה פנו אל הכותבת במייל פרטי או בטלפון וקבלו ממנה מידע מדויק על מנת שתוכלו להתאים לה את המכשיר הדרוש.

21/10/2014 | 10:23 | מאת: סיגל

רחל שלום, אני רכשתי מכשיר bpap כיוון שלא הצלחתי להתרגל למכשיר cpap. המכשיר קטן ונוח מאוד. את יכולה להזמין דרך העיקר הבריאות www.bari-p2.co.il אני זוכרת שראיתי שם סרטון על המכשיר

מנהל פורום מכשור רפואי