ייעוץ בבחירת מכשיר/לייזר

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

18/05/2014 | 17:27 | מאת: zehavit

שלום זיו אשמח להמלצה למכשיר לייזר/ipl אני מעוניינת להכניס שירותי הסרת שיער נימים ופיגמנטציה לקליניקה שלי.יש הצפה בשוק של מכשירים ואיני יודעת היכן ואיפה להתחיל כל אחת ממליצה לי על שלה מן הסתפ הפרמטרים שאני מחפשת היא תוצאה מעולה ללקוח ומהירות בזמן הטיפול לכל הפיצפטריק במידה וקיים תודה מראש על המענה.

שלום לך כיוון שיש מגוון מכשירים אז בחרי במכשיר שיש לו תקן ce ותקן אישור fda בכך את מבטיחה לעצמך רכישה של מכשיר איכותי

מנהל פורום מכשור רפואי