מחפש רעיונות לפרויקט בנדסה ביוריפואית

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

13/02/2014 | 09:54 | מאת: אחמד

שלום , אני תלמיד לומד בכיתה יב במגמה הנדסה ביורפואית , השנה והשנה הבאה אנחנו חייבים לבצע פרויקט (שמהווה 5 יחידות) הפרויקט שאנו עושים הוא מכשיר ממוחשב , עדיף שיהיה רלוונטי לרפואה שאין מכשיר כמו מכשיר זה ופותר בעיה כלשהיא , במילים אחרות מכשיר שפותר בעיה שעד היום אין לה פתרון . אשמח מאוד אם תעזירו לי בבחירת הרעיון שעליו נבנה המכשיר.

אני מציע שתחקור את נושא רפואת השינה...יש עדיין הרבה מה לשפר ולהקל על בני האדם לישון טוב יותר וללא נחירות וכו... נסה לפתח מכשיר נוח לשימוש שיקטין\ ימנע נחירות.. בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי