יבוא עצמי של מכשיר אולטראסאונד מסין

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

29/03/2012 | 10:30 | מאת: אורבך יעקב

זיו שלום, ברצוני לדעת למי עלי לפנות במשרד הבריאות, אם בכלל, על מנת ליבא מכשיר הדמיה, אולטראסאונד, מסין באופן עצמאי. מה הממכים הנחוצים והאם יש לשלם מכס. בתודה אורבך יעקב

שלום לך באתר משרד הבריאות חפש את הפרטים על יחידת אמ"ר ושם תמצא טפסים שצריך למלא על מנת לקבל אישור אמ"ר...(קבלת אישור כזה לוקחת סביב 4 חודשים ומעלה) מעבר לכך תצטרך גם להעביר את המכשיר לפני מכירה בדיקה במכון התקנים ורק כשכשהם יאשרו אז תוכל להתחיל ולמכור את המכשיר. בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי