תיקון מכשיר אינהלציה

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

05/04/2011 | 10:42 | מאת: נחמה

הצינורית הקבועה שבמכשיר האינהלציה שלנו נקרעה והאוויר בורח. האם יש מעבדה באיזור חיפה?

05/04/2011 | 12:29 | מאת: igal

שלום לך מה טלפון שלך ? אולי אוכל לעזור לך..

05/04/2011 | 13:17 | מאת: נחמה

את הטלפון שלך כי אני לא עסק ולא רוצה לפרסם את עצמי באתר

לנחמה שלום באם הצינורית נקרעה לא רצוי לנסות ולתקן אותה עדיף להחליפה בחדשה, המלצתי אלייך על פי דגם המכשיר והיצרן לאתר את היבואן שלו בארץ ולרכוש ממנו צינורית חדשה.

17/04/2015 | 16:33 | מאת: דיאנה

אני בת 19 ו 6 חודשים וסובלת מקוצר נשימה ואני רוצהמכשיר שקט אני מאשדוד השאלה שלי היא: מאיפה אני יכולה לקנות בודיקורט למכשיר אינהלציה ומי מלח אשמח לקבל תשובה בטלפון בהודעותת

מנהל פורום מכשור רפואי