בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

28/12/2010 | 17:35 | מאת: פנינה

קיבלתי הפנייה לבדיקת MRI מאורטופד כתוצאה מבעיות בברך ואובחן חשש לקרע במיניסטוס כתוצאה מכך קבעתי תור לבדיקת MRI בבית חולים אסותאהתור נקבע לעוד חודש עקב החמרה בכאבים ההופנתי על ידי המרפאה לבדיקת MRIניידת שנקראת מלמור ברצוני לדעת עד כמה אמינה בדיקה זו ואם לא עדיף לחכות לבדיקה באסותא באסותא ביקשו ממני להביא תוצאות של בדיקת דם ולבוא עם צום בעוד שהניידת לא ביקשו דבר רק הפפנייה והתחייבות אשמח לקבל תשובה בקרוב על מנת לדעת מה עליי לעשות בברכה פנינה

לפנינה שלום שאלתך מתאימה לפורום שעוסק בדימות, חפשי פורום כזה כאן באתר או באתר ynet בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי