דרוש טכנולוג מכשור רפואי עם ניסיון שיווקי.

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

10/08/2010 | 15:01 | מאת: אלון

לחברה העוסקת ביבוא ושיווק של מכשור וציוד רפואי דרוש/ה טכנולוג מכשור רפואי בעל רקע וניסיון עם מכשירי אקג, מוניטורים ודופלרים,לעבודה מול בתי חולים ומרכזים רפואיים. ניסיון במכירות,אנגלית ברמה גבוהה,כושר ניהול מו"מ,הדרכה,יכולת עבודה עצמאית.זמינות מיידית.

11/08/2010 | 01:30 | מאת: ספדי

טכנולוג בהתמחות טיפול נמרץ כללי וחדרי ניתוח + EEG+ תפקודי ריאות

12/08/2010 | 17:18 | מאת: אלכס

טכנולוג לאחר התמחות בתחום ההרדמה בחדרי ניתוח ביה"ח בלינסון. התמחות שניה בהנדסה רפואית בביה"ח "שיבא" תל השומר בתחום קרדיולוגיה(ל"ד, דפיברילטור, מוניטור) נייד:0545483014

24/10/2010 | 20:00 | מאת: ענת

אני טכנולוגית רפואית לא ברור אם זה דרושים או שאתה מחפש אני סיימתי התמחות גם ב EEG וגם בתפקודי ריאות וגם מיפוים אשמח אם תיצור איתי קשר במייל

29/06/2015 | 11:06 | מאת: פליקס

טכנולוג רפואי עם התמחות ראשונה בחדר ניתוח בלינסון, והתמחות שניה בצינטורים, מכיר היטב כל ציוד, מחפש משרה רלוונטית. תודה

לאלון שלום פנייתך כאן יכולה לזכות בהרבה תשומת לב,הוסף פרטי התקשרות איתך

15/08/2010 | 13:50 | מאת: אלון

שלום, לפרטים נוספים, ניתן ליצור איתי קשר באימייל [email protected] נא להשאיר מספר ואצור קשר בהקדם. תודה.

24/11/2015 | 18:44 | מאת: אהובה אילביצקי

מתמחה בחדרי ניתוח ורפואה גרעינית מקווה שעדיין רלוונטי אשמח לשלוח קורות חיים

מנהל פורום מכשור רפואי