כדורים סופחים

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

01/07/2010 | 15:39 | מאת: אברהם

אביעד שלום כל כמה זמן יש צורך בהחלפת הכדורים סופחי הפחמן דו חמצני? לכמה זמן מספיק מיכל בגודל כמה ליטרים למשל באחוז פחמן דו חמצני מתוך תערובת גזים? האם הכדורים הם כדורי סודה ליים המגיבים ליצירת קלציום קרבונאט? תודה רבה

לאברהם שלום בבתי חולים בכל מכונת הרדמה יש שני מכלים שבהם יש סודה ליים שתפקידו לספוח את ה-co2...בדרך כלל כאשר הצבע שלו הופך מצבע לבן לצבע כחול זה הסימן עבוטכנאי ההרדמה שיש צורך להחליף לסודה ליים טרי. תדירות ההחלפות תלוייה כמובן בכמות הנתוחים המתבצעיםבעזרת המכונה הספציפית.ככל שיהיו יותר נתוחים יהיו יותר החלפות של הסודה ליים מקווה שעזרתי במעט זיו

מנהל פורום מכשור רפואי