מחפשת עבודה כטכנאית מכשור רפואי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

17/10/2009 | 21:49 | מאת: אירנה

שלום, אני מחפשת עבודה כטכנאית במבחן מאמץ, אקג או צפיפות העצם. עשיתי שתי התמחויות -צפיפות העצם ומבחן מאמץ ואני בעלת ניסיון תעסוקתי של שנה במבחן מאמץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה.

לאירנה שלום בבקשה העבירי אלי קורות חיים שלך דרך המייל שבאתר "זיו הנדסה רפואית וטכנולוגיות" http://www.zivtechnologies.com/ ואנסה לשלוח אל מכונים שאולי ישמכו לשכור את שרותייך בנוסף רצוי שתשאירי כאן בפורום מייל שלך או טלפון בכדי שיוכול ליצור איתך קשר

מנהל פורום מכשור רפואי