מכשיר אולטראסאונדבעקבות כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

08/10/2018 | 17:59 | מאת: דלית

עקב הסתיידות קשה בכתף וכאבים בעקבות זאת מעוניינת לרכוש מכשיר אולטראסאונד לטיפול בבית האם זה אפקטיבי ואיזה מומלץ לקנות

ממליץ שתענה לך תשובה המומחית לתחום מכשור טיפולי בבית דורית גרינברג מקווה שהיא נמצאת כאן והיא תענה

08/10/2018 | 21:14 | מאת: דורית

דלית יקרה , ישנם שני סוגי אולטרסאונד טיפולי לשימוש ביתי . אולטרסאונד בעל עוצמה גבוהה שמחייב ג׳ל ופעילות סיבובית במשך טיפול קצר של 10 דקות כמו במכונים. ויש אולטרסאונד נמוך עוצמה שמודבק באמצעות מדבקות לגוף ואינו צורך ג׳ל ותנועות סיבוביות אך משך הטיפול 6 שעות ואפשר תוך כדי שינה . אשמח לעזור לך בקביעת המכשיר הנכון עבורך . אין ספק ששימוש באולטרסאונד נכון לטיפול בכאבים במיוחד על רקע דלקתי . אם תרשמי לי מספר טלפון שלך אוכל לשאול אותך כמה שאלות ולייעץ לך נכון יותר .

מנהל פורום מכשור רפואי