מציאת וריד להחדרת אינפוזיה

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

12/07/2018 | 14:31 | מאת: אבי

שלום, במסגרת טיפולים כימותרפיים "ניסתמו" הורידים ליד המרפק שלהם מחדירים את האינפוזיה. לאחיות לוקח זמן למצוא ורידים "פתוחים" (בכף היד ועוד) וזה תהליך כואב. שמעתי שיש מכשירים למציאת ורידים "vein finder" בצורת משקפיים (פאסיבים) או עם מנורות לד (אקטיבים) במחיר סביר (200-300$) האם יעילים ? מכשירים יקרים (~8000-9000$) , יקרים מידי.. תודה אבי

שלום לך אכן יש מכשירים לגילוי ורידים את השאלה החשובה שלך יש לשאול את הצוות הרפואי ...הם אמורים לרצות שיהיה להם במרפאה או בבית חולים מכשיר משוכלל שעולה אלפי דולרים...ולהחלטתם אם ומתי להשתמש בו

12/07/2018 | 21:33 | מאת: אבי

תודה, אני יכול לקנות מכשיר שעולה 250-300$ ולא לחכות עד שיהיה במחלקה מכשיר של 8000-9000$ . מעניין אותי האם על סמך נסיונך האם הם (הזולים) מספיק טובים לאתר ורידים ?

מנהל פורום מכשור רפואי