היתלבטות בסטא'ז מכשור רפואי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

27/03/2017 | 10:41 | מאת: אסתר

היי זיו אני לקראת סיום שנה שנייה במכשור רפואי ואמורה שנה הבאה לעשות סטא'ז. שאלתי היא באיזה התמחות תיהייה לי בכלל עבודה בעתיד מיתלבטת בין5 נושאים: רפואה גרעינית, חדר ניתוח, עיניים ,אולטסאונד, ריאות אני כבר כל כך מבולבלת אשמח אם תעזור לי והיכן באזור הדרום/ שפלה כדאיי לי לבצע את ההתמחות? תודהה

שלום לך אסתר להערכתי עדיך לך לבחור את תחום חדר ניתוח ואולטרסאונד או טכנאי הרדמה אלו מקצועות שבבתי חולים בדרום תכלי להתמחות בהם ואולי גם להשאר לעבוד בהם בתחום זה

מנהל פורום מכשור רפואי