חוסר חשק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/07/2005 | 20:20 | מאת: מבולבלת

אשמח לדעת האם מישהו יכול לעזור לי, אני בת 29 ויש לי בן זוג מעל שנתיים, לאחרונה (8 חודשים לערך) אני חשה בחוסקר חשק מיני לבן זוגי עד כדי אי רצון לקיים יחסים כלל. בן זוגי מתוסכל, הבעיה היא שאני מרגישה שאני כועסת עליו בעיקרמ כשאני מגלה שהוא גולש באתרי סקס למיניהם. מה לעשות?

10/07/2005 | 22:46 | מאת: סופי

עד שצביה תענה!! אל תדאגי בקשר לגלישה באתרי סקס זה לא אומאר שהוא לא רוצה אותך נמשך אלייך או רוצה ריגושים אחרים!! אני עצמי גולשת באתרים שכאלה יש לי חבר חמוד לאללה ואני ממש לא מפנטזת על הבחורים שאני רואה באתרים האלה ,ואני חושבת שגם הוא לא.! זה רק סקרנות לרצות לראות דברים קצת שונים גינגיות ברונטיות בלונדיניות גודל חזה שונה, כל עוד הבחור לא בוגד בך (מדבר סקס עם בנות בצטים-גם סוג של בגידה) או בגידה אמיתית את יכולה להירגע!! ואם עדיין ממשיך להפריע לך כ"כ פשוט תגידי לו להפסיק עם זה ותשאלי איך היה מגיב אם היית מסובבת את הראש אחרי כל גבר שעובר ברחוב כשאתם ביחד? אני בטוחה שיבין!!!!

11/07/2005 | 09:42 | מאת: צביה ברלינסקי

מבולבלת חשוב שתשאלי את עצמך, כמה שאלות, האם את לא נמשכת כלל מינית ? או שזה רק לבן זוגך? אחרי שתעני על שאלה זו תוכלי לענות לעצמך, מה בעצם את מצפה שיקרה כתוצאה מקיום יחסי המין? האם שוחחתם על התחושות שלך? גלישה באתרי סקס הם האתרים הכי נצפים, ואין בהם להגיד דבר על מערכת היחסים. תנסי לברר לעצמך למה את כל כך כועסת? האם הכעס הוא תוצאה של תסכול עצמי, אולי הכעס הוא על עצמך, ואת משליכה אותו לעברו? האם את מקנאה? מה התפיסות שלך לגבי זוגיות, ומהי בגידה עבורך? תנסי לשאול את עצמך כמה שיותר שאלות, ואז יהיה לך יותר קל להבין מה באמת קורה אצלך פנימה. אם אין לך חשק מיני כלל, מהו דימוי הגוף שלך? האם את אוהבת את איך שאת נראית? אם את לא נמשכת רק אליו, מה יכולה להיות הסיבה? האם עונה על הצרכים הנפשיים שלך? יש עוד הרבה שאלות תתחילי עם אלו, ותראי לאן יובילו אותך . בהצלחה צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו