מודאג בקשר לזהות מינית של אישתי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/07/2005 | 15:24 | מאת: ירון

שלום התחתנתי עם אישתי לפני 4 שנים אין לנו ילדים ושנינו בני 30. ועכשיו לבעיה גיליתי בבית לפני כמה ימים שאישתי מסתירה עשרות תמונות של בחורות עירומות (הבחורות בתמונות לבד או עם בחורים לבושים) והתחלתי לדאוג אם היא לסבית? אני רוצה להגיד שעד כה אישתי מאוד פתוחה אין לה עכבות במין לא נגעלת מכלום ואנחנו מגשימים את הפנטזיות שלנו בלי עכבות ,עד היום היא לאהזכירה בחיים שבא לה לעשות את זה עם בחורה ומעולם לא היה לה קטע עם אישה(למיטב ידיעתי אין ביננו סודות !!). כשדיברתי איתה אתמול על התמונות נלחצה וניסתה להגיד שאין לה מושג מי שם את התמונות אצלנו בבית (תירוץ טיפשי כי אנו גרים לבד) אך לאחר זמן מה הודתה שאכן היא מסתכלת על התמונות אך הציעה שאשכח מזה שראיתי את התמונות ושלא אתלונן כל עוד הסקס בינינו טוב( ואכן זה כך) מעולם לא התנהגה איתי כך עד כה היינו מדברים על הכל בלי עכבות. אם למישהו או מישהי יש תשובה אשמח כי אני מודאג!!!

05/07/2005 | 15:42 | מאת: צביה ברלינסקי

ירון אם יש ביניכם פתיחות מינית, כפי שאתה מציין, והמין ביניכם טוב מדוע אתה כל כך חושש? ממה אתה מודאג? שהיא נמשכת גם לנשים וגם אליך? נסה לקבל את זה, וללכת עם זה למקומות שנכונים לשניכם יחד, בלי פחדים. אם תגדיר לעצמך ממה בדיוק אתה חושש אני מאמינה שיהיה לך יותר קל להתמודד עם זה מולה . צביה

05/07/2005 | 15:43 | מאת: שירה

הי ירון. עצם העובדה שהיא "נלחצה" כהגדרתך, כאשר שאלת אותה על כך, מוכיחה יותר מהכל שהיא מרגישה "לא בסדר" עם העניין (משום כך כנראה היא חשה צורך לשקר, להסתיר וכו'). לכן, לפחות לעת עתה הייתי עוזבת את הנושא. ברור לי שזה מציק לך, ואכן יש אפשרות להעלות שוב את הנושא ולנסות לדבר איתה על כך, אבל לא הייתי מציעה לך לעשות זאת כרגע, בגלל שכפי הנראה מדובר בנושא רגיש אצלה, והיא עלולה לחוש מותקפת גם אם אינך מתכוון. תן לזמן קצת לעבור, ונסה לדבר איתה על זה וחשוב שתעביר לה ככל יכולתך את המסר שאתה לא מגיע מתוך גישה שיפוטית/מבקרת. סך הכל, כל זמן שמדובר בפנטזיות - הלא לאף אחד אין צנזורה על הפנטזיות של הזולת... אם לא היית במקרה מוצא את התמונות, אולי לעולם לא היית יודע אם אלה הפנטזיות שלה לדוגמא. כך גם היא לא נמצאת בתוך הראש שלך, ואינה יודעת על כל דבר שעובר במחשבתך. זה לגיטימי לגמרי. בהצלחה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו