אורגזמה ומחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/07/2005 | 15:33 | מאת: popy

האם יש איזשהו קשר בין אורגזמות תכופות, לקבלת זמן מחזור במועד מוקדם בשבוע ממועד המחזור המתוכנן.

03/07/2005 | 00:03 | מאת: צביה ברלינסקי

הוסת מושפעת למעשה מהזמן שהיה הביוץ ( 14 יום לאחר הביוץ) , אורגזמה יכולה להשפיע על הביוץ,ולזרז את חריגת הביצית מהזקיק ביום יומיים, וכך גם על הוסת. התכווצויות הרחם בזמן אורגזמות יכולות לתרום ולעזור בניתוק הרירית מדופן הרחם, ואולי להקדים את התחלת הוסת ביום או יומיים. מעבר לכך יש הרבה גורמים שמשפיעים על מועד הביוץ (והוסת) כמו לחץ נפשי חזק, חמסין, טיסה וכו'. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו