אורגזמה שונה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/06/2005 | 23:21 | מאת: תמר

ד"ר חגית כהנא, שלום רב, לפני זמן מה נפרדתי מחברי. חזרתי להשתמש בויברטור מסיליקון (ללא החדרה ובמצב של חציצה כאשר מונח על התחתונים ולא ישירות על האיזור). לאחר 3 ימים בהם ניסיתי לגמור בהצלחה בעזרת הויברטור. ניסיתי לגמור בלעדיו :1. היה מעט קשה לי לגמור (דבר שהפתיע היות ותמיד אני גומרת ללא בעיות ). 2.הגמירה היתה לא נעימה בסוף , כואבת צורבת ולא נעימה בצד הימיני הפנימי של הפות . נבהלתי וניסיתי למחרת שוב וכאבור ימים שנית..והגעתי לאותה תחושה לא נעימה , כזרם חשמלי כואב.(יש לציין שמאז עברו שבועיים). אני חוששת לאונן מחשש שאגיע לאותה תוצאה מאכזבת- גמירה כואבת. האם יתכן שפגעתי באיזור הפנימי שלי /בדגדגן בשל שימוש אינטנסיבי ישיר כהנ"ל? אשמח אם תשיבי לשאלתי המביכה. תודה תמי.

07/06/2005 | 10:12 | מאת: צביה ברלינסקי

תמר יקרה קשה ללי לנחש האם לחצת על הוברטור חזק מידי כך שניגרם נזר לרקמות, הרקמות בפות עדינות מאוד וכל לחץ יכול לגרום לתגובה. הייתי מחכה עוד כשבוע וחוזרת לאט לפעילות. בעדינות. ויברטור לא אמור לגרום לירידה ברגישות , או לכאבים, כמובן בשימוש נכון ועדין, הנכון לך ולגופך. צביה

07/06/2005 | 10:38 | מאת: תמר

צביה שלום, תודה על התייחסותך לבעייתי. האם יכול להגרם נזק לרקמות והאם הוא בלתי הפיך? אני סובלת מכאבים באיזור הדגדגן והוא זקור, רגיש , ,מעוקצץ עצבית.. למגע ותחושה מעצבנת,שבמגע מסויים אני מרגישה את כל העצבים במקום. במקביל ליד יש לי פצעון קטן, היתכן שהפצעון משפיע /הגורם לכאב המטריף הזה? כאשר עמדתי לגמור האורגזמה השתנתה ובצד ימיני הפנימי כאבה, כזרם חשמלי. בעוד הפצעון בצד השמאלי. יש צורך בגניקולוג/רופאת עור? תמי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו