בעיות בסקס עם בעלי הזוג.

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/05/2005 | 14:01 | מאת: nur

אני בחורה נושאה 8 שנים .ועדיין אני בתולה .אני אוהבת בעלי מאוד ועושים חצי סקס .חדרה מאחורה ..אני לא מצליחה לשכב איתו ולתת לו מה שמגיע לו .האמת אני עברתי טרומה שהיתה ילדה קטנה . ראיתי אמא שלי שוכבת עם גבר אחר ...ומאז הילדות אני רואה את הבגידות של אמי עם גברים ..אולי זאות סיבה .אבל למה אני צועקת שבעלי רוצה לעשות סקס מלא מקדימה .האמת אני עם אופי חלש ...תמיד יש לי תרוסים ....אין מה לעשות זאות אני ..בעלי נסה את הכול ....כלום לא עוזר אני לא יודעת מה לעשות ..נמאס לי כבר ...אין משהו יעזור ....אבדתי אבי היה כל עולמי ...יש לי אמא שרק עסוקה בעצמה ...יש לי חברה מאוד רוצה לעזור ועכשיו היא כותבת במקומי ...היתה אצל מומחית לזוגיות והאמת זה הרבה כסף איניני מוכנה לחשף לאחרים ..בקושי גליתי לחברה שלי ....מה לעשות?? תודה לכם ....החברה שרוצה לעזור..... מה אני יוכלה לעשות ואך לעזור ? יש חברה עם אופי מאוד חלש ואינני מאשימה אותה .......?...........

25/05/2005 | 14:42 | מאת: ריקי

http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/385 את/אתה זקוק/ה לפסיכיאטר.

29/05/2005 | 23:31 | מאת: צביה ברלינסקי

אני מרגישה את הקושי ואת הצעקה לעזרה משתיכן לצערי לא ניתן לפתור את הנושא בכמה שורות ובכמה מילים, רוצה להמליץ לכן על אתר שבו ניתן לשתף ולהשמיע באנונימיות או לא לפי בחירה ולקבל תשובות ותמיכה מנשים אחרות. http://www.elaisha.com/cgi-bin/chiq.pl?מה_חדש ממליצה להתחיל טיפול כל שהוא פסיכולוגי או טיפולי גוף נפש המשלבים יצירה דמיון מודרך ועוד. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו