אורגזמה נשית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/05/2005 | 09:34 | מאת: שולה

אני בת 26 ואני מקיימת יחסי מין כבר מספר שנים עם בן זוג קבוע (שכיום הוא בעלי). מכל מקור שאפשר אני מקבלת את הרושם שאורגזמה נשית היא חוויה עוצמתית "ומרעידת עולמות". כמובן שאני מבינה שבחיים הדברים לא מתנהלים כמו בסרטים, אבל זו ההתרשמות שלי גם מסיפורים של בנות אחרות. אני חווה אורגזמה (אם אכן מה שאני חווה זו אורגזמה) גם ביחסי מין וגם באוננות. תחושת האורגזמה בשבילי היא נעימה ונחמדה אך לא יותר מזה. אני מגיעה לאיזשהי תחושה של שיא, אך חלשה מאוד. האם אני מפספסת משהו או שמה נשים אחרות מגזימות בתאור תחושות האורגזמה שלהן?

20/05/2005 | 12:24 | מאת: זבדניקבסק מוורשה

ממש כמוך תמיד הייתה אומרת לי בז'אז'אק זי לא זה-הפושטה חולי'רע-הקורבה..רק על צבע לשיער המדלדל שלה הוצאתי את כל כסף שהרווחתח בברידז ששיקתי עם יאלק.

22/05/2005 | 21:19 | מאת: דנה

שולה שלום. ברשותך, אני אתעלם מהגבר עם האיבר הקטן שהגיב כאן לפניי (ואני מדברת על האיבר החשוב שנמצא בין העיניים שלו, כמובן). אי אפשר לעשות הכללות לגבי כל הנשים, בשום נושא וכך גם בנושא המין. אין ספק שלא אצל כל אחת האורגזמה מלווה בברקים ורעמים. אין זה אומר שכל מי שאומרת לך שכך היא חשה - היא בהכרח מגזימה, אבל זו טעות להשוות את עצמך לאחרות ולחוש לא מסופקת רק בגלל שאחרות מתארות את החוויה עוצמתית יותר. את יכולה לנסות להיעזר באביזרים (ויברטור) ולנסות תנוחות שונות כדי לבדוק אולי יש דברים שנעימים לך יותר ויגבירו את התחושה של האורגזמה. יש נשים שמין אוראלי גורם להן לאורגזמות חזקות במיוחד - אולי תנסי בכיוון הזה. המלצה נוספת: הרבה נשים חושבות שברגע שהן גומרות אז זהו, נגמר הסיפור. לפעמים, אחרי שגמרת בפעם הראשונה ,אם תמשיכי את הגירוי על הדגדגן - תגלי שדי מהר תגיע אורגזמה נוספת, בדרך כלל חזקה יותר מהראשונה. אין כאן חוקים וזה לא ברור מאליו, אבל שווה לנסות כי לפחות במקרה הזה את זוכה ליהנות מהניסיונות אז אין מה להפסיד

22/05/2005 | 23:31 | מאת: שולה

ברשותך דנה הייתי מבקשת תשובה מוסמכת יותר ממנהלת הפורום. תודה שולה

23/05/2005 | 08:51 | מאת: צביה ברלינסקי

שלום שולה קודם כל ברצוני לברך ולעודד תגובה של נשים נוספות, מכיוון שכל אישה היא אחרת מחברתה, וככל שיהיה מגוון יותר גדול של התייחסויות נוכל להתעשר ולתרום אחת לשניה. אורגזמ היא למעשה פורקן של מתח עיצבי ושרירי, לכן ככל שתגיעי לקיום היחסים בעוררות מינית ובחשק מיני רב יותר ההנאה שלך תהיה גבוהה יותר מכיוון שמגיעה מתוך צורך פנימי. אהבה של הגוף, שיחרור קולי, ושיחרור עכבות תורמת גם כן. כדי לחזק את תחושה האורגזמה חשוב לחזק את השרירים המשתתפים, והכוונה היא לחיזוק שרירי ריצפת האגן, שרירי הנרתיק, ולהשתמש בכיווצם במהלך קיום היחסים, טיפ נוסף שאני יכולה לתת כאן היא לימוד נשימות מיוחדות וכיווץ כמה שיתר שרירים ממש לפני שאת מרגישה שאת מגיעה לאורגזמה, כיווץ של כפות הידיים והרגליים כיווץ של שרירי הנרתיק, כיווץ של שרירי הלסת, וכו' ואז בבת אחת להרפות את כל השרירים. גם שינוי בתנוחות ושימוש באביזרים שונים יכולים לעזור. לצערי לא אוכל לפרט יותר, כאן באינטרנט. אם תרצי פרטים נוספים את מוזמנת לפנות אלי בטלפון 054-6280569 או במייל [email protected] צביה

23/05/2005 | 12:43 | מאת: שולה

צביה תודה על התשובה המקצועית.כל הכבוד לך.

23/05/2005 | 18:44 | מאת: שולה

לשולה המתחזה החצופה! משום מה יש לי התחושה שאת "זבדניקבסק מוורשה" או איזה חצוף אחר, ואז אולי זה עוד נסלח כי מה כבר אפשר לצפות מכם הגברים. אם בכל זאת את אישה אני מקווה שלפחות יש לך מישהו שאוהב אותך כמו שאת, למרות הטמטום. דנה, תודה רבה על העצות. אני מאוד מעריכה את זה. ולי דווקא נשמעת מקצועית למדיי. צביה תודה גם לך, על תשובתך ועל הנכונות לעזור.

23/05/2005 | 19:32 | מאת: שולה

ושלא תבינו שאני טיפוס מרוגז,שבגלל אופיי איני חשה באורגזמה,אני טיפוס רגוע.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו