כאבים בנרתיק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/10/2004 | 21:50 | מאת: גאולה

עברתי כריתת בלוטת ברטולמיון(?). זה נעשה בגלל כאבים בתוך הנרתיק בזמן קיום יחסים. מאז הכאבים לא פסקו. אני מקבלת אקטיבל, משחה ונרות לסיכוך. אבל הכאבים אינם עוברים. מובן שזה משפיע על קיום היחלסים וההנאה מהם. מה עושים?

09/10/2004 | 22:54 | מאת: ד"ר חגית כהנא

גאולה שלום כריתת בלוטת הברטולין הינה אחת הדרכים להפסקת כאבים בנרתיק. לפי מיטב ניסיוני רב המצבים בהם אישה אינה מצליחה לקיים יחסי מין ללא כאבים דורשים התערבות סקסולוגית. במרפאתי מטופלות נשים רבות בבעיה של כאבים ביחסי מין בטיפול הכולל הערכה גופנית ונפשית וכן טיפול המשלב גוף ונפש. אינך צריכה לסבול פשוט פני למטפל מתאים.

14/10/2004 | 18:13 | מאת: shlomi

ראי מכתבי באי מייל

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו