מין אנאלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/10/2004 | 19:07 | מאת: אמיר

שלום. אני וחברתי כבר שנה יחד ויש לנו יחסים פתוחים. רמזתי לה כי אני מעוניין שננסה מין אנאלי בפעם הראשונה לי ולה. שאלתי היא זו: האם יש חשיבות לחומר הסיכוך בו אנו נשתמש (שמן תינוקות),או קיים שמן על בסיס אחר שמומלץ? והאם יש איזו סכנה בקיום יחסים אנאלי הן מבחינת איבר המין של הגבר (שאינו מוגן) ,וזה של בת הזוג? האם יש חשיבות לשימוש בקונדום ? תודה מראש.

05/10/2004 | 12:35 | מאת: תשובה

יש חשיבות רבה לחומר הסיכוך כיוון שיש חומרי סיכוך שמתיבשים מהר מידי כמו KY ויש חומרי סיכוך שימיסו את הקונדום רצוי מאוד להשתמש בקונדום (על חשבון ההנאה הפרטית שלך) אחרת אפשר לחטוף שלל מחלות במעבר מאנאלי לואגינאלי חובה עליך לשטוף את איבר המין רצוי מאוד שהיא תבצע שטיפת חוקן למניעת פאדיחות בצבע שוקולד אם זו פעם ראשונה שלכם אז תעבוד לאט ואל תנסה להכניס את איבר המין לפחות לא עד שתוכל להחדיר לה שתי אצבעות בנוחות

09/10/2004 | 22:57 | מאת: ד"ר חגית כהנא

אמיר שלום יחסי מין פתוחים והסכמה הדדית ליחסי מין מכל סוג שהוא היא הצעד הראשון למין מוצלח. בד"כ יחסים אנאלים דורשים סיכך ע"י שמן תינוקות וכן שיחרור רב של האישה. שריר האנוס חזק יותר משרירי הנרתיק לכן גם השיחרור שלו כדי לאפשר חדירה קשה יותר. אין חשיבות במקרה שלכם לגבי קונדום כיון שאתם זוג קבוע. חשוב לא לקיים יחסי מין ואגינאלים אחרי יחסי מין אנאלים אלא אם רוחצים קודם את איבר המין.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו