סקס ללא הגנה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/10/2004 | 22:55 | מאת: חגית

שלום רב אני נשואה ואם לבת שנה וחצי ולא מעוניינת כרגע בילד נוסף. בד"כ אני לוקחת גלולות אך החודש אני בהפסקה, וקיימנו סקס (אני ובעלי) ללא הגנה. אני 18 יום לאחר המחזור, (מחזור אחרון היה עם גלולות) .אציין שאת ההריון הראשון השגנו באמצעות איקקלומין כי יש לי כנראה בעיה בביוץ. שאלותיי הן: 1. מה הסיכויים ,לדעתך, שההפרעה בביוץ נעלמה? האם אני יכולה לחשוב שאם ההריון הראשון היה בעזרת איקקלומין, אזי גם השני יהיה כך? 2. האם אני יכולה ליטול גלולה או שניים או יותר (גלולות מחפיסות שנשכחו), וזה יפריע לקליטת הריון (במידה ואכן היה ביוץ)? נ.ב- הגלולה פוסטינור 2 מאוד יקרה עבורנו, ולכן השאלות הנ"ל תודה חגית

05/10/2004 | 12:37 | מאת: תשובה

יש מקרים רבים בהם לאחר לידה אחת עולה פוריות האישה (עם האוכל בא התאבון) בכל אופן בקשר למחיר הגלולה...תחשבי פעמים מה יכול להיות יקר יותר

09/10/2004 | 23:01 | מאת: ד"ר חגית כהנא

ראשית גם אם נכנסת להריון עם איקקלומין יש סיכוי לכניסה טיבעית להריון. לכן הקפידי לקחת את הגלולות בצורה קבועה ולו בכדי שלא תהיי בחרדה מיותרת. אם המחזור שלך סדיר בד"כ הסבירות לכניסה להריון אינה רבה אך אין לסמוך על כך בשום אופן.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו