שימוש בויברטור בהריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/08/2010 | 18:29 | מאת: הריוניתמתקדמת

שלום רב, אני בשבוע 37 להריון. במשך כל ההריון החשק המיני שלי מוגבר ולעיתים אני משתמשת עם ויברטור חשמלי רוטט.יש לציין שבכל שלבי ההריון השתמשתי בויברטור. האם יש סכנה לעובר בשימוש בויברוטר רוטט? אם כן מהם הסכנות? האם יש הבדל האם השימוש היה חיצוני או פנימי? האם החשמל של הויברטור מגיע לעובר הרי הוא נמצא בתוך שק ההריון ? אני ממש מוטרדת מהנושא. אודה לתשובתכם בנושא.

עכשיו נזכרת להיות מוטרדת אחרי שכל ההריון השתמשת בויברטור? אין להחדיר ויברטור לנרתיק בהריון אבל אין מניעה להשתמש בגירוי חיצוני בו

08/08/2010 | 09:10 | מאת: הריונית מתקמת

תודה רבה על התשובה המהירה. מה הסכנות בהחדרת הויברטור לנרתיק בהריון? האם יש סכנה לעובר?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו