רוצה,אבל לא יודע איך

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/09/2004 | 18:01 | מאת: החבר

שלום, אשמח אם תוכלו לייעץ לי בפורום זה בעבר ביקשתי מחברתי מין אנאלי, היא נענתה לבקשתי וניסינו מספר בודד של פעמים. הסיבה לכך שהפסקנו הייתה שבכל פעם שניסינו להחדיר את איבר מיני לתוכה היא חוותה כאבים עזים ולפיכך לא המשכנו בתהליך. מכיוון שלחברתי אין בעייה לספק לי צורה זו של מין מלבד בעיית הכאב, רציתי לשאול האם יש פתרונות בעזרתן נוכל לקיים יחסי מין אנאליים מבלי שחברתי תחווה כאב. כמו כן רציתי לשאול האם יש ביחסים שכאלו איזשהו סיכון בריאותי לחברתי (מלבד מחלות מין). בתודה

14/09/2004 | 01:15 | מאת: ד"ר חגית כהנא

שלום חבר שריר האנוס הינו שריר חזק. חזק בהרבה משרירי הנרתיק למשל. חדירה לאנוס מצריכה גירוי והכנה רבים יותר לעומת מין ואגינלי. יש לשמן את האזור ולהתחיל בהחדרה עדינה מאד של האצבע תוך גירוי האיזור. רק כאשר האנוס רפוי ומגורה ניתן לבצע חדירה.אין לבצע חדירה בכוח כיון שאז יש סכנה לקריעת השריר. יש להקפיד לא לבצע מין ואגינלי לאחר מין אנאלי כדי לא להחדיר חיידקים לנרתיק.

15/09/2004 | 00:30 | מאת: החבר

שלום לך, ברצוני למקד את שאלתי, האם מלבד ה"אימונים" הללו ישנם גם עזרים רפואיים כגון משחות או קרמים שתפקידם להקל על תהליך החדירה ללא כאבים? בתודה החבר

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו