אמצעי מניעה לאישה מניקה?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/01/2010 | 09:10 | מאת: רחל

בוקר טוב דר' אברמוב. אני שלושה חודשים לאחר לידה ומניקה, קבלתי את הוסת הראשון לפני שלושה שבועות. אני ובעלי שומרים נידה ולכן רציתי לדעת חוץ מהגלולות "המפורסמות" שנותנים לאישה מניקה - (שלי פשוט מייבשים את החלב מתוך ניסיון קודם עם הבנות הגדולות), מהן האופציות הנוספות? והאם מותר לשים התקן? אשמח לתשובתך. *ו... האם יש אמצעי מניעה לגבר חוץ מקונדום?..

אם את לא מסתדרת עם גלולות ההנקה התקן הוא אמצעי מניעה שכבר אפשר להחדיר אותו אחרי הלידה ולא יפגע בהנקה. אין אמצעי מנהיעה לגבר חוץ מקונדומים לצערנו

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו