שיעור יתר וצמחונות... יש קשר?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/06/2007 | 17:16 | מאת: שאלה

אני צמחונית ונמנעת לעתים קרובות מאכילת מוצרי גבינה. אנני שעירה יתר על המידה ובאיזורים מסוימים בגוף אני ממש חלקה. לפני מס שנים גיליתי שתיים-שלוש שיערות סביב הפטמות והסרתי אותן באמצעות פנצטה. מאז השיערות גדלו להיות יותר עבותות וגם אותן אני מסירה... לאחרונה גיליתי שיערה ליד השפתיים! (מתחת לאף), ואני חוששת מאוד להסיר אותה באמצעות פנצטה בל תחזור במצב גרוע יותר. למזלי לא ממש רואים אותה... וגם גיליתי אותה די במקרה... אני רוצה לדעת אם יש קשר בין הצמחונות/טבעונות שלי לבין בעיות הורמונים שקשורים לשיעור יתר?

07/06/2007 | 08:21 | מאת: שירה

שלום לי לא ידוע על קשר באופן אישי, אבל עליך לשאול את רופא המשפחה שלך. הגברת שיעור עשויה לנבוע מגורמים הורמונליים, ויתכנו גם סיבות אחרות אולם כאמור - עליך להיוועץ עם רופאך. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו