מבוכה במיטה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/05/2007 | 22:18 | מאת: לילי

שלום. אני והחבר שלי יוצאים כבר שנה, ויש אהבה גדולה. לפני כמה חודשים הוא נדבק בפפילומה, וגדלו לו יבלות בשם קונדלימות על האיבר. מאז הסקס פשוט נורא, כי הוא ממש נבוך. כתוצאה מזה גם אני נהייתי עצורה, ועכשיו מש לא כיף לנו, למרות שמעמידים פנים שכן. אשמח לעצה!

13/05/2007 | 18:29 | מאת: שירה

שלום לילי יעוץ לגבי המחלה עצמה ותופעותיה לא אוכל לספק לך בפורום זה, מניחה שבפורום מחלות זיהומיות יוכלו לייעץ לך יותר, ובטח יהיו להם תובנות גם לגבי התמודדות עם המצבים המביכים עליהם את מדברת. באופן כללי ביותר, נראה לי שאם תשדרי לבן זוגך שהיבלות לא דוחות אותך ולא מפריעות למשיכה שלו בעינייך, כך תיעלם המבוכה שלו והוא יוכל להחזיר לעצמו את בטחונו. השאלה האם את מסוגלת לכך, או שמראה היבלות אכן גורם לך לתחושת דחייה. אם זה כך, אני חוששת שחברך מקבל את המסרים הבלתי מילוליים האלה ממך, וזה מסביר את תחושת המבוכה ההדדית. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו