ביישנות במיטה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/04/2007 | 17:26 | מאת: לאה

שלום לכם, יש לי חבר עמו אני מקיימת יחסי מין באופן סדיר ובעיקרון ממש סבבה לנו ביחד, מלבד 2 בעיות קטנות... ראשית, אני לא יכולה לגמור מחדירה וגם בדרכים האחרות (יש משחק מקדים, והוא מאוד משקיע בי) וזאת בעיה של הזמן האחרון שמאוד מטרידה. בעיה שניה היא שאני ביישנית במיטה מהבחינה שאני מאוד פאסיבית, כלומר הוא תמיד מעל. מכיוון שאף פעם לא הייתי בעלת ביטחון ויוזמת אני לא ממש יודעת מה לעשות מעליו, כשאני מנסה לא נוח לו כלומר משהו אני לא עושה בסדר. יש עצות לגבי תנוחה שתהיה נוחה עבורו? כאילו תכלס מה אני עושה שם?! מקווה לקבל תשובה... תודה!

02/05/2007 | 09:01 | מאת: שירה

בוקר טוב לאה שני הנושאים שהעלית קשורים לדעתי בביישנות עליה דיברת. אם את ביישנית ועצורה, יהיה לך קשה להגיע לאורגזמה במחיצת מישהו אחר, וכמו כן תיתקלי בקשיים לשנות תנוחות או להפעיל מחשבה יצירתית בחדר המיטות. הביישנות שלך גורמת לך להיות מופמנת ועצורה, ובוודאי שזה בא לידי ביטוי בעת יחסי המין. איני יודעת כמה זמן את וחברך יחד, אולי את פשוט זקוקה לזמן ממושך יותר על מנת להיפתח אליו נפשית, להכיר אותו ולבטוח בו, ויתכן שעם הזמן מידת הבטחון שלך במחיצתו תעלה והכל יזרום ביתר חופשיות. לא רשמת את גילך והאם זה חברך הראשון, אבל אם את צעירה וזהו אכן בן זוגך הראשון, סביר בעיניי שלא תרגישי מאד פתוחה ונינוחה בנסיבות האלה. תקשורת מינית אורכת זמן והיא גם פונקציה של גיל. אין לי המלצות לגבי תנוחות שיהיו נוחות עבורו, מה גם שלעניות דעתי התנוחות צריכות להיות נוחות *עבור שניכם* ולא רק עבור אחד מהצדדים. ההמלצה היחידה שלי היא לנסות, להתנסות, וכל הזמן לבדוק זה עם זו האם נוח ונעים, לא לפחד לשוחח בפתיחות על התחושות ועל ההעדפות. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו