עזרה.. בבקשה... :(

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/04/2007 | 19:15 | מאת: דפי

שלום רב, אני בת 19 יש לי חבר מזה שנתיים! ואני מאוד אוהבת אותו והוא אותי! בחיים לא הרגשתי כל כך טוב עם מישהו. אני מרגישה שהוא הנשמה התאומה שלי. הוא בן 21 כמעט. עלי לציין שהוא החבר הראשון הרציני שלי- יחסי מין ראשונים. יותר נכון הכל ראשון חוץ מנשיקה. הוא קיים יחסי מין (לפני) עם עוד 2 בנות בלבד. ועוד קצת התנסויות אינטימיות אחרות. וובכן יש לי כמה בעיות.. ואני באמת אפשר לומר מיואשת.. קצת.. 1.מכוון שהוא חבר ראשון ורציני שלי. ואנחנו מאוד אוהבים והמשפחות שלנו כבר יחד. ממש יחסים טובים ושנינו דיברנו על נישואים-זה אולי נשמע ק'יצי בגלל גילנו .. אבל זה לא כך. אבל אני מרגישה גם מן..חוסר ניסיון כזה שתמיד מפריע לי בקטנה. שחיים פעם אחת. ואני לא יודעת מה אני מפספסת. אני מרגישה שאני רוצה לעשות פריז, לנסות כמה דברים. ואז לחזור אליו להמשיך הלאה.. אבל מה לעשות שאי אפשר, שלא ככה החיים ואני ממש בדילימה! אמי התחתנה עם אבי, והוא גם הראשון שלה ותמיד אמרתי לה שזאת טעות.. והנה אני מרגשיה שגם אני יכולה לעשות את אותה טעות 2. אני לא מאוננת. בכלל! ואני בכלל לא מרגישה את הצורך הזה! אני מרגישה שמשהו דפוק בי! אני לא מרגישה חרמנית גם שאני לבד לתקופה, לא מרגישה צורך כלום! לא מרגישה צורך לעשות סקס.-זה לא בא מבפנים ויש מצבים שאני שוכבת עימו כי אני יודעת שהוא ההפך! רוצה וצריך! וזה נעים הסקס אני לא אומרת שלא אבל לא מרגישה צורך לא מובן לי מדוע. אני רוצה שיהיה לי את החשק הזה לאונן, להיות חרמנית :( אני גם עד לני חצי שנה לא גמרתי!. וגם בחצי השנה הזאת גמרתי 3 פעמיים ע''י מכשיר שקנינו לגירוי הדגדגן. כי עדין כשהוא עושה לי אני לא גומרת. 3.אחד מהנושאים הבעייתים שלנו זה שהוא רוצה סקס ואני פחות. הוא נוראאא נמשך אלי ודואג להבהיר לי את זה יום ביומו. וזה די חונק! לדוגמא שאני מורידה חולצה .. הוא חייב לבוא ולגעת או לתת נשיקה ולפעמיים רוצה ספייס!. :( בכל מקרה.. אז אנחנו עושים סקס 2-3 בשבוע ובעיניו זה נורא קצת! בעיני לא. ומפה יש לי שאלה אליכם זה קצת? ועוד משהו... לא שכבנו לדוגמא יומיים שלושה, והנה אתמול כשעשינו סקס במקלחת(מקום שאני אוהבת וזה דווקא כן עושה לי קצת חשק לשם שינוי) היה קצת בעיה במיקום אבל ברגע שהוא הכניס והתחיל להתקדם אני אומרת לכם בתוך דקה (עד 2 דקות , דקה וקצת מקסימום) הוא גמר- רק התחלנו .. והוא אמר לי "מאמי אני הולך לגמור" ואני : "לא.. עוד לא" והוא גמר. אני נורא הייתי במין הלם כזה.. כי כן הוא גומר אולי מהר אבל בחיים לא כזה מהר.. והוא עושה לי מה את רוצה.. לא שכבנו כבר כמה ימים.. אז אמרתי לו כמה? יומיים? שלושה? הוא עונה משהו כזה.. זאת סיבה? כי לא נראה לי! הוא צעיר לא מבוגר? או שאני טועה לגמרי?! לוקח לו בדרך כלל לגמור 5 -6 דקות בדרך כלל שזה גם מעצבן!. אבל אם אני יורדת לו.. הוא יכול להחזיק חצי שעה!! מה הקטע????? אוף אוף אוף! בבקשה עזרה!

29/04/2007 | 08:52 | מאת: שירה

שלום דפי אני לא מצליחה לזהות שאלות בתוך מכתבך. אם ברצונך התייחסות קונקרטית לשאלה ספציפית, אודה לך אם תשאלי שאלות מדוייקות ככל שניתן, על מנת שאפשר יהיה לנסות ולהשיב. שבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו