בעיה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/04/2007 | 19:56 | מאת: מישהי

שלום, אני בת 21 ולפני כ4 חודשים התחלתי לקחת גלולות "דיאנה" לסדר את המחזור שלי.. היום התחלתי חפיסה חדשה אך לפני כ4 ימים החלו לי כאבים באיבר המין (למרות שאני במחזור, אלו הם לא כאבי מחזור) כמו כן השפתיים החיצוניות שלי נפוחות ויש לי גרד.. קבעתי תור לרופאת נשים אבל זה בעוד 20 ימים.. איך אני יכולה להקל על הכאבים ביינתים? הכאבים מדאיגים אותי יותר מהגרד! מאוד מודאגת! תודה!

24/04/2007 | 15:16 | מאת: איריס

מישהי, תנסי להסביר לרופאה שלך מה שהסברת כאן ואולי היא תוכל לקבלך מוקדם יותר. בקופת החולים יש בדרך כלל רופא נשים שמקבל במקרים דחופים, ואם את סובלת , תנסי גם את הפתרון הזה. אני לא חושבת שרופא יוכל להמליץ לך או לתת מירשם בפורום באינטרנט בלי לבדוק אותך. תרגישי טוב, איריס

24/04/2007 | 19:26 | מאת: שירה

שלום מישהי התקשרי לרופאת הנשים שלך ובקשי לשוחח עמה בטלפון. אחרי שמיעת הסימפטומים שלך, יתכן שהיא תחליט שעליך להגיע למרפאתה לפני התור שנקבע לך, או שאולי תהיה לה עצה טלפונית טובה עבורך בינתיים. אין אפשרות לסייע לך באינטרנט, מלבד זאת שזה אינו הפורום המתאים. חג שמח ובריאות שלמה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו